Kabelset universeel 7-polig brink universeel  winparts

Kabelset universeel 7-polig brink universeel

Universele Kabelset 7 polige set voorzien van kabelboom, stekkerdoos en 3M kabel mofjes en een duidelijk aansluitschema. De kabelset is geschikt voor auto's zonder Park Distance Controle en boardcomputer. Betreft het een moderne auto met veel elektronische componenten dan is deze kabelset niet geschikt. De universele set bevat geen voorbereide modules en/of stekkers. De aanbevolen kabelset is wel voorzien van stekkers, deze kunnen simpel (mits aanwezige voorbereiding) op de auto aan worden aangesloten. Toepassing: Kabelset Aantal polen: 7 polig Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 8.65

Bekijken in de winkel »


Kabelset universeel 7-polig brink universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.