Kamm bars ford transit custom bestelwagen  winparts

Kamm bars ford transit custom bestelwagen

3 dragers Aluminium (incl. Load Stops) Opmerking: L1/L2 KammBar™ van Rhino Products, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van dakdragers, kan worden aangebracht op alle bedrijfsvoertuigen van de Europese autofabrikanten. Rhino heeft één van de meest aerodynamische dakdragerprofielen tot nu toe ontwikkeld met gebruik van de nieuwste ontwerp- en productietechnologie en geïnspireerd op het werk van professor Wunibald Kamm. Wordt compleet geleverd inclusief LoadStops Gemaakt van geanodiseerd aluminium Kracht, aerodynamica, gemak en brandstofefficiëntie TÜV gekeurd en 20G Crash getest Dakhoogte: H1 Wielbasis: L1/L2 Type achterdeur: ALLE o.a. geschikt voor FORD TRANSIT CUSTOM Bestelwagen.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 315.08

Bekijken in de winkel »


Kamm bars ford transit custom bestelwagen koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.