Kleber krisalp hp3 xl 205/45 r17 88h universeel  winparts

Kleber krisalp hp3 xl 205/45 r17 88h universeel

Kleber is tegenwoordig onderdeel van Michelin maar blijft zijn eigen stempel drukken die het bedrijf van origine had. Zo waren zij de eerste die de 'tubeless' band (zonder binnenband) wisten te ontwikkelen en daarmee een ware revolutie ontketende. Slecht enkele jaren geleden wisten zij het Dynaxer DR profiel te ontwikkelen, een zeer hoogwaardig water-evacuatiesysteem. Niet voor niets staan zij op de zesde plaats in de voorkeurstop van Europese Consumenten. Breedte: 205 Hoogte: 45 Inch velgen: 17 Snelheidsindex: V Draagvermogen (per band): 88 (max 560 kg) Bandensoort: Winter Energielabel: E Grip label: B Geluidsproductie dB: 69 Wieldiameter: 17 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 107.26

Bekijken in de winkel »


Kleber krisalp hp3 xl 205/45 r17 88h universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.