Kofferbakschaal nissan micra k13 2010- nissan micra iv (k13)  winparts

Kofferbakschaal nissan micra k13 2010- nissan micra iv (k13)

Een kofferbakschaal beschermt uw autobekleding in de kofferruimte tegen vuil en nattigheid. De kofferbakschaal is pasvorm voor de aangegeven auto en heeft een opstaande rand van ca. 3-4 cm rondom. De kofferbakschaal is eenvoudig te reinigen. Wij hebben voor enkele auto's ook rubberen kofferbakschalen. Kofferbakschaal Kunststof · Stevig flexibel kunststof · Geurloos · Flexibel en onbreekbaar · Perfecte pasvorm voor genoemde auto · Rondom opstaande rand van ca. 3-4 cm · Anti-slip oppervlakte van geschuimd PVC · Waterdicht / Vloeistofkerend · Temperatuurbestendigheid van -40 tot +80 graden Celsius · Makkelijk schoon te maken Geschikt voor : NISSAN MICRA IV (K13).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 39.60

Bekijken in de winkel »


Kofferbakschaal nissan micra k13 2010- nissan micra iv (k13) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.