Kofferbakschaal renault laguna station 2002- renault laguna ii grandtour (kg0/1_)  winparts

Kofferbakschaal renault laguna station 2002- renault laguna ii grandtour (kg0/1_)

Een kofferbakschaal beschermt uw autobekleding in de kofferruimte tegen vuil en nattigheid. De kofferbakschaal is pasvorm voor de aangegeven auto en heeft een opstaande rand van ca. 3-4 cm rondom. De kofferbakschaal is eenvoudig te reinigen. Wij hebben voor enkele auto's ook rubberen kofferbakschalen. Kofferbakschaal Kunststof · Stevig flexibel kunststof · Geurloos · Flexibel en onbreekbaar · Perfecte pasvorm voor genoemde auto · Rondom opstaande rand van ca. 3-4 cm · Anti-slip oppervlakte van geschuimd PVC · Waterdicht / Vloeistofkerend · Temperatuurbestendigheid van -40 tot +80 graden Celsius · Makkelijk schoon te maken Geschikt voor : RENAULT LAGUNA II Grandtour (KG0/1_).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 39.60

Bekijken in de winkel »


Kofferbakschaal renault laguna station 2002- renault laguna ii grandtour (kg0/1_) koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.