Koni fsd set bmw 5 series e39 sedan 8 cil. (2100-4030) bmw 5 (e39)  winparts

Koni fsd set bmw 5 series e39 sedan 8 cil. (2100-4030) bmw 5 (e39)

KONI FSD Schokdempers - Dé ultieme combinatie tussen Comfort en Sport. De revolutionaire KONI schokdemper waarbij er geen compromis meer bestaat tussen comfort en sport. De demper past zich direct en zonder elektronica aan de rij omstandigheden aan. Laaiend enthousiast is er gereageerd in de pers waarbij men zich afvroeg waarom dit niet veel eerder was uitgevonden. FSD is ideaal voor auto's voorzien van groot formaat velgen met laag profiel banden. De eerste compromisloze schokdemper in de wereld: Met andere woorden: Een complete omwenteling op het gebied van wegligging. Tot voor kort bestond er alleen de mogelijkheid tussen of stugge of comfortabele schokdempers. Auto's voorzien van stugge schokdempers hadden een betere wegligging maar leverden in op het gebied van comfort. Auto's voorzien van comfortabele schokdempers hadden weer hun nadelen op het gebied van wegligging. KONI heeft het waargemaakt door middel van Frequency Selective Damping FSD deze beide eigenschappen stug en comfortabel in één demper te combineren. Een revolutionaire techniek waarbij de voordelen van beide types schokdempers nu in één zijn gecombineerd. Automatische aanpassing aan rijomstandigheden: Zo vooruitstrevend als FSD is zo eenvoudig is de werking. Zoals dat met vele goede uitvindingen het geval is. FSD is een intelligente schokdemper die zich automatisch aan de rij omstandigheden aanpast zonder gebruik van ingewikkelde elektronica. De FSD technologie is puur gebaseerd op hydraulica en daardoor ook nog eens uiterst betrouwbaar. Simpel gezegd regelt de FSD demping op basis van de snelheid waarmee de demper op en neer beweegt. Het reageert zelfs nog sneller dan elektronische systemen. Waarom is de FSD schokdemper het ideale compromis? Comfortabeler dan origineel Beter wegcontact en minder overhellen Minder geluid dringt door in de cabine Het voor over en achterover en naar links en rechts overhangen van de auto wordt tot een minimum gereduceerd (pitching and rolling) Vermindert slingeren en zweven 2 Jaar garantie Geschikt voor : BMW 5 (E39).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 888.25

Bekijken in de winkel »


Koni fsd set bmw 5 series e39 sedan 8 cil. (2100-4030) bmw 5 (e39) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.