Koni schokdemper str.t ford mondeo (achter) (8750-1080) ford mondeo iii saloon (b4y)  winparts

Koni schokdemper str.t ford mondeo (achter) (8750-1080) ford mondeo iii saloon (b4y)

KONI SRT.T schokdempers voor een sportieve rijervaring. De niet-instelbare STR.T schokdempers zijn door de fabriek nauwkeurig afgesteld en bieden de beroemde KONI wegligging en afstelling. KONI STR.T schokdempers voegen veiligheid en zekerheid toe aan het dagelijks gebruik en geven bovendien meer vertrouwen voor sportieve rijders. Ze zijn ontwikkeld om een ideale opwaardering te zijn voor de originele standaard schokdempers, veren of verlagingsveren en kunnen omgaan met een verlaging tot wel 40 mm verlaging. Dit komt omdat de STR.T kit verkorte dempers heeft en daarom niet tegen te begrenzing zal slaan onder belasting. Ongekende prijs/prestatie verhouding dankzij nieuwe demper technologie Een uitgekiende en optimale wegligging dankzij de oranje twin-tube schokdempers Op maat gemaakt en getest - precies de juiste STR.T demper voor ieder direct af fabriek geleverd automodel De STR.T dempers zijn niet instelbaar in hardheid of hoogte 2 jaar garantie Te combineren met de blauwe Koni verlagingsveren. Instelbaar:Nee, alleen voor montage Toepassing: Achter Schokdempertype: Gasdruk o.a. geschikt voor FORD MONDEO III Saloon (B4Y).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 116.10

Bekijken in de winkel »


Koni schokdemper str.t ford mondeo (achter) (8750-1080) ford mondeo iii saloon (b4y) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.