Koni schroefset audi a4 sedan/avant (b6) 01- audi a4 (8e2, b6)  winparts

Koni schroefset audi a4 sedan/avant (b6) 01- audi a4 (8e2, b6)

KONI Sport schroefsets - in hoogte en hardheid verstelbaar Voor de sportieve automobilist die niets anders wil dan de beste wegligging heeft KONI een uniek programma van KONI Sport Schroef Kits. Complete sets die bestaan uit 4 KONI Sport schokdempers met [daar-]bij passende progressieve verlagingsveren. Deze Kits geven de auto niet alleen een uitstekende wegligging maar ook een sportief en verlaagd uiterlijk. Van buitenaf instelbaar door middel van een knop: Veel van de KONI Sport dempers in de KONI Sport Schroef Kits en de Ride Height Adjustable Kits zijn van buitenaf verstelbaar met een knop, dus zonder demontage van de demper. U kunt de dempingskrachten razendsnel - letterlijk in een handomdraai - instellen en dus afstemmen op uw persoonlijke rijstijl en anticiperen op wisselende rijcondities. Geavanceerde fine-tuningstechnologie rechtstreeks uit de wereld van de Formule 1. KONI SCHROEFSETS BIEDEN: In hoogte verstelbaar 20-60mm In hardheid instelbaar (varieer tussen een dag circuit en dagelijks gebruik) doormiddel van een knop Zeer duurzame verchroomde veerpoten Sportieve uitstraling van de auto Messcherpe besturing en wegligging De carrosserie duikt minder bij remmen en helt minder over in bochten 2 jaar garantie Geleverd als complete set van 4 dempers en 4 veren. Instelbaar Voorkant:Nee Instelbaar Achterkant:Nee Chassis: Schroefonderstel (in hoogte verstelbaar) Verlaging vooras (mm): 55 Verlaging achteras (mm): 50 o.a. geschikt voor AUDI A4 (8E2, B6).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 1220.75

Bekijken in de winkel »


Koni schroefset audi a4 sedan/avant (b6) 01- audi a4 (8e2, b6) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.