Koni sport kit seat cordoba vario seat cordoba vario (6k5)  winparts

Koni sport kit seat cordoba vario seat cordoba vario (6k5)

KONI SPORT KIT - voor autoliefhebbers op zoek naar de ultieme verlagingkit Met de SPORT KIT biedt KONI de ultieme verlagingkit aan. De KONI SPORT KIT biedt exact stuurgedrag en ongewenste bewegingen van de auto worden tot een absoluut minimum beperkt. De KONI SPORT KIT is de perfecte synthese tussen KONI sport schokdempers en de op maat gemaakte verlagingveren van H&R. Autoliefhebbers die op zoek zijn naar een verbeterd weggedrag en adembenemend bochtenwerk vinden hiermee exact de juiste kit. De KONI SPORT KIT biedt het ultieme rijplezier en de sportieve look die daarbij hoort. Dit zonder extreem ten koste te gaan van het rijcomfort. De KONI SPORT KIT is namelijk voorzien van verkorte dempers en kan daarom zeer goed met verlaging om gaan. Instelbaar en verlaagd: De KONI SPORT KIT is uiteraard voorzien van de door en door geteste en bewezen KONI sport dempers. Autoliefhebbers profiteren hier van dezelfde kwaliteiten en technologie die KONI ook toepast in zijn racedempers. De sport dempers zijn instelbaar en in veel gevallen van buitenaf. Eenvoudig en snel afstellen is geen enkel probleem. Afhankelijk van de auto is een verlaging mogelijk tot 40mm. Gecombineerd met de progressieve H&R veren doet de kit zijn naam SPORT kit absoluut eer aan. Waarom is de KONI SPORT KIT de ultieme sportkit? Zeer snelle reactietijd van schokdempers Ongekende wegligging Direct stuurgedrag Het voor over en achterover en naar links en rechts overhangen van de auto wordt tot een minimum gereduceerd (pitching and rolling) Vermindert slingeren en zweven Instelbaar, in veel gevallen van buitenaf Verlaging (afh. van auto) tot 40 mm Progressieve verlagingveren van H&R 2 Jaar garantie Bestaat uit een complete set van 4 op elkaar afgestemde dempers en 4 veren. Instelbaar Voorkant:Ja Instelbaar Achterkant:Nee Referentienummer: DQ072 Verlaging vooras (mm): 30 Verlaging achteras (mm): 30 Geschikt voor : SEAT CORDOBA Vario (6K5).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 745.75

Bekijken in de winkel »


Koni sport kit seat cordoba vario seat cordoba vario (6k5) koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.