Koplamp-/achterlicht folie - mat zwart - 1000x30 cm universeel  winparts

Koplamp-/achterlicht folie - mat zwart - 1000x30 cm universeel

Koplamp / achterlicht folie Matte Black Voordelig jouw verlichting kleuren? Het is mogelijk met deze folie! Eén rol folie is 1000 x 30cm. In 10 stappen van je originele kleur naar een mat zwarte kleur! Geschikt voor koplampen en achterlichten. Volg eenvoudig de volgende stappen: -Snij met een mesje de folie royaal op maat (een beetje extra ruimte kan geen kwaad!). -Maak met een doekje het te beplakken oppervlak grondig schoon. -Besproei het te beplakken oppervlak met water. -Verwijder de beschermingslaag aan de lijmkant van de folie. -Plak de folie voorzichtig maar zo strak mogelijk op het te beplakken oppervlak. -Verwijder de beschermingslaag aan de bovenzijde als de folie op de gewenste plaats ligt en strijk de folie voorzichtig glad. -Verwarm de folie met een föhn om de juiste vorm te krijgen. (let op! Föhn van ten minste 25cm afstand) -Strijk nogmaals de folie glad. -Als de folie helemaal naar wens is kan je nu met een mesje de overgebleven folie wegsnijden. -Ready for action! Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 28.45

Bekijken in de winkel »


Koplamp-/achterlicht folie - mat zwart - 1000x30 cm universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.