Koplamp auto leveling system (e-mark) universeel  winparts

Koplamp auto leveling system (e-mark) universeel

Opruimingsaanbieding, dus OP=OP Set universele automatische hoogteregeling modules t.b.v. aftermarket Xenon kits Dit is voor auto's waarin normaal de hoogteregeling dmv knopje in je dashboard of console geregeld wordt. Dmv deze set wordt dat geautomatiseerd zoals bij gebruik van xenon officieel verplicht is. Er komt een sensor op de achteras en die 'kijkt' naar de elevatie van de auto en stelt de koplampen bij zodat ze niet verblinden. Voorzien van E-keur. Type: Kabelset Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 59.00

Bekijken in de winkel »


Koplamp auto leveling system (e-mark) universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.