Koppeling em350r 50 mm, 3500 kg universeel  winparts

Koppeling em350r 50 mm, 3500 kg universeel

Kwalitatief hoogwaardige koppeling van Albe Berndes in een gegoten uitvoering voor geremde aanhangwagens met een draagvermogen van 3500 kg! Deze koppeling is voorzien van een slijtage indicator waarmee u eenvoudig af kunt lezen of de koppeling aan vervanging toe is. Tevens is de koppeling voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke vergrendeling. Let op de juiste bout aansluitingen! Bout-aansluiting: Kruislings Bout-diameter [mm]: 12,5 & 12,5 Trekvermogen [kg]: 3500 Disselaansluiting: Rond 50mm Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 88.57

Bekijken in de winkel »


Koppeling em350r 50 mm, 3500 kg universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.