Kroon-oil 03009 kogellagervet 65 ml blik universeel  winparts

Kroon-oil 03009 kogellagervet 65 ml blik universeel

Ball Bearing Grease (kogellagervet) is gebaseerd op goed geraffineerde basisoliën met een lithiumzeep als verdikkingsmiddel, waaraan additieven zijn toegevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen: Sterke hechting aan metaalUitstekende waterverdringingZeer goede stabiliteitGoede anti-corrosie en anti-slijtage werkingZeer goede verpompbaarheid Toepassing Ball Bearing Grease (kogellagervet) wordt gebruikt voor de smering van kleine tot middelgrote kogellagers. Geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Type: Vet Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 3.50

Bekijken in de winkel »


Kroon-oil 03009 kogellagervet 65 ml blik universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.