Kroon-oil 40017 silicon spray lubricant 300 ml universeel  winparts

Kroon-oil 40017 silicon spray lubricant 300 ml universeel

Silicon Spray is een hoogwaardig beschermingsmiddel tegen roest, vuil en vocht. Het product heeft goede smeereigenschappen en kan zeer breed worden ingezet als conserverings-, en beschermingsmiddel van diverse gebruiksvoorwerpen zoals scharnieren en sloten, elektrische installaties, rubber, plastic, chroom en leer. Toepassing Silicon Spray is zeer geschikt als beschermingsmiddel, breed inzetbaar in en om het huis: Smeermiddel voor bewegende delen die in aanraking komen met vochtBeschermingsmiddel tegen bevriezingConserveringsmiddel, werkt vochtafstotendConserveringsmiddel voor rubber, plastic en chroomdelenBeschermt tegen vastkleven en maakt leren schoenen en laarzen waterdicht Niet geschikt voor waterdicht maken van kleding en textiel. Type: Spray Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 9.61

Bekijken in de winkel »


Kroon-oil 40017 silicon spray lubricant 300 ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.