Lichtwekker 6-12v universeel  winparts

Lichtwekker 6-12v universeel

Geeft een signaal wanneer de lampen van de auto nog aanstaan, als de auto verlaten wordt. Plak- of schroefbevestiging. Zoemsignaal wanneer autolichten branden nadat het contact is uitgezet: -Plak de verklikker tegen het dashboard of bevestig deze met 2 kleine schroeven -Leid beide draden naar de zekeringkast -Sluit de rode draad aan op de zekering van het dimlicht -Sluit de zwarte draad aan op de ontstekingszekering Zoemsignaal wanneer de autolichten branden bij het openen van de portier: -Zelfde als boven beschreven. Echter moet de zwarte draad worden aangesloten op het snoer van het deur contact ipv de ontstekingszekering. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 3.48

Bekijken in de winkel »


Lichtwekker 6-12v universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.