Loctite 243 250ml universeel  winparts

Loctite 243 250ml universeel

LOCTITE 243 is een schroefdraadborgmiddel met gemiddelde sterkte voor algemeen gebruik. Dit schroefdraadborgmiddel zet bouten, moeren en tapeinden vast en dicht ze af om het loskomen door trilling te voorkomen. Het product is geschikt voor alle metalen, inclusief passieve materialen zoals roestvrij staal, aluminium en oppervlaktebehandelde materialen. Het heeft een bewezen tolerantie voor lichte vervuiling door industriële oliën, zoals motorolie, corrosiewerende olie en snijolie. Voorkomt het loslopen van trillende assemblages, zoals pompen, tandwielkasten of persenGeschikt voor alle metalen, inclusief passieve materialen (bijv. roestvrij staal, aluminium, oppervlaktebehandelde materialen)Bewezen tolerantie voor lichte vervuiling door industriële oliën, zoals motorolie, corrosiewerende olie en snijolieDemontage met handgereedschap is mogelijk voor onderhoud P1 NSF Reg. Nr.: 123000 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 392.40

Bekijken in de winkel »


Loctite 243 250ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.