Loctite 510 25ml universeel  winparts

Loctite 510 25ml universeel

LOCTITE 510 is een anaeroob afdichtingsmiddel dat bestand is tegen hoge temperaturen en uithardt bij afwezigheid van lucht en ingesloten tussen nauwsluitende metalen oppervlakken. Een van de typische toepassingen is het afdichten van stijve flensvlakken op versnellingsbakken en motorcarters. Het zorgt voor een onmiddellijke afdichting met lage druk. Het verhoogt het aandraaivermogen van gemonteerde flenzen. Flensafdichting bestand tegen hoge temperaturenVoor metalen flenzenGeschikt voor onregelmatige flensoppervlakken en krassen tot 0,25 mmVerhoogt het aandraaivermogen van gemonteerde flenzen P1 NSF Reg. Nr.: 123007 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 24.81

Bekijken in de winkel »


Loctite 510 25ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.