Meguiars mirror bright polishing wax universeel  winparts

Meguiars mirror bright polishing wax universeel

Herstelt de glans van lak én brengt bescherming aan Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde polish waardoor op lak-oppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt.  De wax bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld.  Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, Metallic Lak en uni-lak zonder blanke lak. Inhoud: 414 ml Toepassing: Wax vloeibaar Inhoud: 414 ml Soort: crème Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 24.63

Bekijken in de winkel »


Meguiars mirror bright polishing wax universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.