Michelin sport cup 2 xl 255/35 r19 96h universeel  winparts

Michelin sport cup 2 xl 255/35 r19 96h universeel

Michelin banden, het boegbeeld onder de autobanden. Weinig merken kunnen zich meten aan het succes en de beroemde kwaliteit van Michelin banden. Maar liefst 800 miljoen voertuigen rijden op Michelin banden, en volgens hun huidige voorspelling zou dat tegen 2030 al verdubbeld kunnen zijn. Dat Michelin banden aanbied die de hoogste premium kwaliteit garanderen hoeft niet meer benoemd te worden. Maar wist je ook dat Michelin zich druk bezig houdt met het milieu, gezondheid, het terugdringen van geluidsoverlast van voertuigen en grondstofbeheer? Als je zeker wil weten dat je voor het beste van het beste kiest, kies dan Michelin. Michelin banden gaan veelal 25% langer mee dan andere premium banden. Breedte: 255 Hoogte: 35 Inch velgen: 19 Snelheidsindex: Y Draagvermogen (per band): 96 (max 710 kg) Bandensoort: zomer Energielabel: E Grip label: C Geluidsproductie dB: 71 Wieldiameter: 19 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 275.17

Bekijken in de winkel »


Michelin sport cup 2 xl 255/35 r19 96h universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.