Momentsleutel 3/4, 150-800nm universeel  winparts

Momentsleutel 3/4, 150-800nm universeel

voor het gecontroleerd rechts en links aanhalen schaalverdeling in Nm voor nauwkeurig instellenduidelijk hoor en voelbaar momentbereik door uitschakelingmet robuust ratelmechanisme ( 24 of 32 tanden )met drukknop-snellosfunctie op ratelkopinstellen van het moment snel en nauwkeurig door het verdraaien van het handvatveilige vergrendeling in het handvatergonomische 2-componenten greep met softzonevierkantaandrijving volgens DIN 3120 / ISO 1174 met kogelborgingeigen serienummer voor duidelijke prodectidentificatieinclusief certificaat volgens DIN EN ISO 6789 - te herleiden tot nationale standaardenreparatieset leverbaar voor ratelkop ( 7314P ) nauwkeurigheid: ±4 % tolerantie van ingestelde waarde rechtsom nauwkeurigheid: ±6 % tolerantie van ingestelde waarde linksom Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 730.75

Bekijken in de winkel »


Momentsleutel 3/4, 150-800nm universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.