Mont blanc universeel hondenrek 'front seat' universeel  winparts

Mont blanc universeel hondenrek 'front seat' universeel

Mont Blanc Universeel Hondenrek 'Front Seat'. Specificaties: Stalen hondenrek met buizenframe voor tussen de voorstoelenToepasbaar tussen de voorstoelen van alle gangbare auto'sToepasbaar voor zowel Hatchback, Sedan en Stationwagon modellenWordt gemonteerd aan de hoofdsteunenPast op zowel auto's met als zonder tunnelbakGeen gereedschap benodigt bij montageLet op! De montage van een hondenrek mag de werking van aanwezige airbags niet verstoren! Details: Garantie: 3 jaar Materiaal: Staal Min hoogte: 980mm Kleur: Zilver Min breedte: 315mm Max breedte: 315mm Max hoogte: 980mm Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 33.24

Bekijken in de winkel »


Mont blanc universeel hondenrek 'front seat' universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.