Motorolie 5w40 fullsynthetic winprice 5l universeel  winparts

Motorolie 5w40 fullsynthetic winprice 5l universeel

Vol Synthetische olie voor gebruik in benzine en dieselmotoren van personenwagens en lichte bedrijfswagens. Niet geschikt voor roetfilters. Verlaagt brandstofgebruik. Bevat calciumalkarylsulfonaat met lange keten. Kan een allergische reactie veroorzaken. Volg altijd olie voorschrift van de fabrikant van uw voertuig. Volsynthetische motorolie voor benzine- en dieselmotoren, met of zonder turbo Winprice® 5W40 is een volsynthetische motorolie voor gebruik in benzine- en dieselmotoren van personenwagens en lichte bedrijfswagens. Bovendien wordt deze olie probleemloos toegepast in auto's met katalysator, turbo en directe injectie. Winprice® 5W40 zorgt voor een uiterst snelle opbouw van een stabiele smeerfilm bij de koude start en een hoge thermische stabiliteit bij zware bedrijfsomstandigheden. Winprice® 5W40 biedt niet alleen een uitermate goede bescherming tegen slijtage, maar ook tegen roest en corrosie, terwijl speciale additieven de onderdelen schoonhouden van vuil, sludge en afzettingen. Winprice® 5W40 heeft brandstof-besparende eigenschappen en is mengbaar met zowel synthetische als minerale motorolie. Kortom: de olie voor wie het beste voor z'n motor zoekt mB: 229.1 / 229.3 RN: 0710 BMW: LL-01 VW: 502.00/505.00 Renault: RN0700/RN0710 API: SN/CF Toepassing: 5W40 Inhoud: 5 liter Porsche: 5W-40 ACEA: A3/B4 PSA: B71 2296 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 21.45

Bekijken in de winkel »


Motorolie 5w40 fullsynthetic winprice 5l universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.