Motorolie castrol edge titanium 5w-30 ll 5l 15669d universeel  winparts

Motorolie castrol edge titanium 5w-30 ll 5l 15669d universeel

Edge Titanium 5W30 Artikelnummer: 15669D De volledig synthetische Castrol Edge 5W30 LONGLIFE Titanium is geschikt voor benzine en diesel motoren. Deze olie is geschikt voor onder andere de volgende merken: VolkswagenAudiSEATMercedes BenzPorsche NIET geschikt voor BMW met de Longlife 04 vereisten! Gebruik daarvoor de C3 Castrol olie. Specificaties De voordelen van TITANIUM FST™ De unieke TITANIUM FST™ in CASTROL EDGE verandert de fysieke manier waarop motorolie zich gedraagt onder extreme belasting. Na een complex raffinage proces. vormen de Titanium partikels een verbinding met een organische polymer. Deze unieke FluidStrengthTechnology™ versterkt de olie, zodat het metaal-op-metaal contact teruggebracht wordt. •Vermindert de wrijving tot 15% •Tot 45% sterker dan vooraanstaande concurrente •Behoudt kracht tot minstens 140 uur langer dan Castrol motorolie zonder titanium De motoren van tegenwoordig werken harder. worden warmer en worden meer belast dan ooit tevoren. Autofabrikanten maken steeds kleinere. krachtigere en efficiëntere motoren. Downsizing, turbo's en geavanceerde motorontwerpen (zoals een onmiddellijke motorolie injectie en gevarieerde kleppenintervallen) hebben de druk in de motor en dus ook op de motorolie verdubbeld. De motorolie aan onderdelen zoals aan de nokkenas en de tuimelaar moeten een belasting kunnen weerstaan die soms hoger is dan 10.000kg per cm².Bij zo'n belasting is de motorolie de enige bescherming tussen de metalen oppervlakken en daarom moet deze uiterst sterk zijn. Longlife SAE: 5W-30 mB: 229.31 / 229.51 VW: 504.00 / 507.00 Toepassing: 5w30 longlife Porsche: C30 ACEA: C3 Inhoud: 5 liter Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 44.95

Bekijken in de winkel »


Motorolie castrol edge titanium 5w-30 ll 5l 15669d universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.