Motorolie castrol power rs 4t 10w40 1l 14dae3 universeel  winparts

Motorolie castrol power rs 4t 10w40 1l 14dae3 universeel

POWER RS 4T 10W40 Artikelnummer: 14DAE3 Castrol Power RS 4T SAE 10W-40 is een geavanceerde semi-synthetische viertaktmotorolie die voor een uitstekende smering en bescherming zorgt. Het voordeel van de Trizone TechnologyTM is dat het zorgt voor ongeëvenaarde prestaties en bescherming. Castrol Power RS 4T 10W-40 vermindert de interne verliezen in de motor, met behoud van optimale prestaties voor de olie-gedompelde koppeling Castrol Power RS 4T - ontworpen voor prestaties. Voordelen: Geavanceerde 4-takt motorolie formulatie Getest en bewezen tot een betere acceleratie bij de aanraking van het gas Vloeit snel en vermindert de interne motor verliezen door wrijving Trizone TechnologyTM voor de bescherming van de motor, koppeling en versnelling Uitstekende bescherming bij hoge toerentallen hetgeen de levensduur van de motor verlengt Castrol Power RS 4T SAE 10W-40 kan gebruikt worden voor elk merk Japanse of Europese 4-takt watergekoeld, sportmodel of replica. JASO: MA2 Inhoud: 1 liter Toepassing: 10W40 API: SJ motorfiets van om het even welk type: hoog prestatievermogen, multi-cilinders, multi-kleppen, V-twin of Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 9.57

Bekijken in de winkel »


Motorolie castrol power rs 4t 10w40 1l 14dae3 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.