Onboard car camera full hd + g-sensor universeel  winparts

Onboard car camera full hd + g-sensor universeel

Deze Full HD 1080P Dashcam is een camera voor in de auto. Altijd al benieuwd geweest naar uw eigen rijgedrag, uw bochtenwerk of acceleratie? Deze Dashcam filmt doorlopend de verkeerssituatie zodat u altijd een betrouwbare getuige heeft die met u meerijdt. De Dashcam begint met opnemen als de auto start en stopt weer als u de auto uitzet. Er zijn veel Dashcams op de markt, ook wel een Dashboard Camera, On Board Camera of een Car Camera genoemd. Deze nieuwe is echter FullHD, heeft HDMI en G-Sensor zodat ie ook aanspringt bij plotseling remmen, ongeluk of een andere plotselinge beweging. De camera heeft een extra groot 2.7 inch LTPS scherm. De geïntegreerde microfoon neemt zelfs uw commentaar, geschreeuw of gejuich op. U kunt de dashcam tevens als normale camera gebruiken voor zowel foto's maken als filmen. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en haarscherp! De camera ondersteunt Micro SD/MMC (TF) geheugenkaartjes tot 32GB (niet inbegrepen). Met de USB 2.0 kabel kunt u de camera thuis aansluiten op de computer. De foto's en video's van de camera kunt u eenvoudig downloaden om deze bijvoorbeeld naar al uw vrienden, familie en kennissen te sturen. Mogelijkheden: 1. Uw eigen rijgedrag terugkijken. 2. In iedere verkeerssituatie dat u uw onschuld moet bewijzen, heeft u de beelden meteen tot uw beschikking. 3. Uw wagenpark beschermen tegen misbruik door de chauffeurs. 4. Als rijschoolhouder kunt u de beelden gebruiken ter ondersteuning van de lessen. 5. Als u een interessante 'roadtrip' maakt kunt u zowel de beelden als de reisroute opslaan voor latere referentie. En zo zijn er nog talloze redenen om een dashcam in uw auto te plaatsen. Montage: Met de zuignap is de camera eenvoudig aan het raam te bevestigen. De handige accu-autolader is natuurlijk inbegrepen en voorkomt dat je zonder stroom komt te zitten. De accu-autolader is aan te sluiten op de sigarettenaansluiting. Foto: 5.0 Mpx, CMOS-sensor, JPEG & 140 graden A + klasse hoge resolutie ultra-groothoeklens & Digitale zoom 4 USB-functie: 1. USB-schijf 2. PC-camera accessoires: Auto lader, houder (beugel), USB-kabel en HDMI-kabel batterij: Ingebouwde 600 mAh Functies: G-sensor, Loop opname, Bewegingsdetectie, Datum en tijd watermerk, infrarood nachtkijker, automatische start van de opname, Video: H.264, NTSC / PAL, Max 1920 * 1080p Geheugen: 64 MB Intern & Ondersteuning Micro-SD (TF) kaart tot 32 GB Beeldscherm: 2,7 inch LTPS Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 80.75

Bekijken in de winkel »


Onboard car camera full hd + g-sensor universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.