Originele armsteun peugeot 107 peugeot 107  winparts

Originele armsteun peugeot 107 peugeot 107

Geschikt voor alle uitvoeringen zonder armsteunen aan de voorstoelen. Gaten boren niet noodzakelijk. Geleverd met montagehandleiding Voorzien van een ruime opbergruimte waar muntgeld en kleine voorwerpen in kunnen worden opgeborgen.Zorgt voor nog meer rijplezier en verbetert bovendien het comfort van de voorpassagier. Zeer sterk materiaal met een verzorgde afwerking die perfect past bij de stijl van de auto. Snel en eenvoudig aan te brengen Opbergruimte gemakkelijk bereikbaar. Past perfect bij de kleurstelling van de auto. Belemmert de toegang tot de bedieningselementen tussen de voorstoelen niet. Tijdens bijvoorbeeld een noodstop wordt de inhoud van de opbergruimte niet naar buiten geslingerd Bescherming en geluidsisolatie aan de binnenzijde: ja, met rubberen bekleding. Scharnierend deksel: ja, 100°. Materiaal: onder hoge druk geïnjecteerd ABS Slot: nee. Met geïntegreerde visitekaartjeshouder: ja. Kleur: grijs. In verticale stand te zetten: ja. Contactoppervlak: schuimmateriaal met grijze stoffen bekleding. Beveiliging tegen het openen bij een aanrijding: ja. In vakken ingedeeld: ja, met een opbergruimte voor 6 CD's in het achterste gedeelte. Geschikt voor : PEUGEOT 107.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 212.29

Bekijken in de winkel »


Originele armsteun peugeot 107 peugeot 107 koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.