Originele armsteun peugeot 207 peugeot 207 (wa_, wc_)  winparts

Originele armsteun peugeot 207 peugeot 207 (wa_, wc_)

Geschikt voor alle uitvoeringen zonder armsteunen aan de voorstoelen. Middenarmsteun met grijze deksel vóór met opbergvak, in hoek en lengterichting verstelbaar; de opbergruimte wordt afgesloten met een dekselMontagetijd c.a 40 minuten Gaten boren niet noodzakelijk. Geleverd met montagehandleiding Materiaal: onder hoge druk geïnjecteerd ABS Slot: nee. Scharnierend deksel: ja, 180°. Met geïntegreerde pennenhouder: ja. Bescherming en geluidsisolatie aan de binnenzijde: ja, met flock-laag. Kleur: zwarte behuizing/grijze deksel In verticale stand te zetten: ja, met hoekverstelling voor een comfortabele rijpositie. In lengterichting verstelbaar contactoppervlak: schuimmateriaal met zwarte kunstlederen bekleding. Beveiliging tegen het openen bij een aanrijding: ja. In vakken ingedeeld: nee. o.a. geschikt voor PEUGEOT 207 (WA_, WC_).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 211.51

Bekijken in de winkel »


Originele armsteun peugeot 207 peugeot 207 (wa_, wc_) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.