Originele dakdragers citroen nemo staal citroen nemo bestelwagen (aa_)  winparts

Originele dakdragers citroen nemo staal citroen nemo bestelwagen (aa_)

Set van 3 dakstangen De dakstangen voldoen aan een uitgebreid en streng eisenpakket en worden op dusdanige wijze bevestigd dat ze ook op hoge snelheid volkomen veilig zijn. Ze hebben uiterst strenge duurtesten ondergaan (vergelijkbaar met 10.000 km op onverharde wegen, nagebootst op de weg) en zijn in de windtunnel getest voor een optimale aerodynamica. Deze dakstangen voldoen aan de City Crash Test-normen (internationale veiligheidsnormen). De stangen staan borg voor een betrouwbare bevestiging en een optimale veiligheid. Deze dakstangen bieden een betrouwbare bevestiging en een optimale veiligheid. De dakstangen worden door een veiligheidsslot beschermd tegen diefstal. Voorgemonteerd geleverd, de montagetijd blijft zo tot een minimum beperkt en de dakstangen kunnen eenvoudig geplaatst worden. Maximale belasting: 90 kg Afsluitbaar: Ja Materiaal: Staal o.a. geschikt voor CITROEN NEMO Bestelwagen (AA_).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 243.78

Bekijken in de winkel »


Originele dakdragers citroen nemo staal citroen nemo bestelwagen (aa_) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.