Originele dakdragers peugeot 407 peugeot 407 (6d_)  winparts

Originele dakdragers peugeot 407 peugeot 407 (6d_)

De dak stangen voldoen aan een uitgebreid en streng eisenpakket en worden op dusdanige wijze bevestigd dat ze ook op hoge snelheid volkomen veilig zijn. Ze hebben uiterst strenge duurtesten ondergaan (vergelijkbaar met 10.000 km op onverharde wegen, nagebootst op de weg) en zijn in de windtunnel getest voor een optimale aerodynamica.Dankzij het "QUICK Barres"-bevestigingssysteem zijn de stangen gemakkelijk en zonder gereedschap te monteren. Een sleutel is niet meer nodig, de stangen worden ver- en ontgrendeld met een in elke voet ingebouwde hefboom.Naast de praktische voordelen staat het "QUICK Barres"-systeem ook borg voor een veilige en betrouwbare bevestiging van de dak stangen. Deze dak stangen voldoen aan de City Crash Test-normen (internationale veiligheidsnormen). De stangen staan borg voor een betrouwbare bevestiging en een optimale veiligheid. Het beveiligingssysteem voorkomt diefstal van de dak stangen. Van aluminium, bijzonder esthetisch en in harmonie met het design van de auto. Maximale belasting: 80 kg Afsluitbaar: Ja Uitvoering: 5 deuren Materiaal: Aluminium Geschikt voor : PEUGEOT 407 (6D_).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 231.83

Bekijken in de winkel »


Originele dakdragers peugeot 407 peugeot 407 (6d_) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.