Originele shades citroen c3 achterruit citroen c3 ii  winparts

Originele shades citroen c3 achterruit citroen c3 ii

Opvouwbaar zonnescherm dat op de achterruit kan worden bevestigd. Beschermt de passagiers tegen de zon. Geleverd met montagehandleiding en een zakje bevestigingsmateriaal. Alle automobilisten die hun achterpassagiers willen beschermen tegen het zonlicht, de temperatuur in het interieur willen beperken en verblinding door de koplampen van achteropkomend verkeer willen tegengaan. Zorgt voor een optimale filtering van het zonlicht. Beschermt de passagiers zonder het zicht te veranderen. Beschermt de in de auto aanwezige voorwerpen tegen nieuwsgierige blikken. De kwaliteit van het doek voldoet aan de eisen van de fabrikant. Gaten boren is niet nodig, zodat het interieur niet beschadigd wordt. Gemakkelijke montage en gebruik. Fraaier dan bijvoorbeeld in supermarkten verkochte producten die vaak met zuignappen worden bevestigd waardoor de ruit na elk gebruik gereinigd moet worden. Opbergmogelijkheid: nylon opberghoes. Kleur: grijs/zwart. Bevestiging: door middel van zelfklevende clips. Materiaal: grijs pvc/grijze polyester doek in vorm gehouden door een staaldraad met geheugeneigenschappen. Geschikt voor : CITROEN C3 II.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 75.12

Bekijken in de winkel »


Originele shades citroen c3 achterruit citroen c3 ii koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.