Originele shades citroen ds3 citroen ds3  winparts

Originele shades citroen ds3 citroen ds3

Set van 2 opvouwbare zonneschermen die op de achterportierruiten kunnen worden bevestigd. Beschermt de passagiers tegen de zon. Geleverd met montagehandleiding en een zakje bevestigingsmateriaal Alle automobilisten die hun achterpassagiers willen beschermen tegen het zonlicht en de temperatuur in het interieur willen beperken. Zorgt voor een optimale filtering van het zonlicht. Beschermt de passagiers zonder het zicht te veranderen. Beschermt de in de auto aanwezige voorwerpen tegen nieuwsgierige blikken. Kwaliteit van het doek overeenkomstig het eisenpakket van de constructeur. Boren is niet nodig. Er ontstaan dus geen beschadigingen. Gemakkelijke montage en gebruik. Betere vormgeving dan producten die verkocht worden door grote ketens en die vaak met zuignappen moeten worden bevestigd, waardoor de ruit na elk gebruik gereinigd moet worden. Meteriaal: Polyester doek Opbergmogelijkheid: nylon opberghoes. Bevestiging: door middel van klemmen. Geschikt voor : CITROEN DS3.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 66.92

Bekijken in de winkel »


Originele shades citroen ds3 citroen ds3 koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.