Pasklare bumpergrills incl. drl skoda octavia ii 2004-2008 excl. rs skoda octavia combi (1z5)  winparts

Pasklare bumpergrills incl. drl skoda octavia ii 2004-2008 excl. rs skoda octavia combi (1z5)

Geef uw bumpergrills een flitsende nieuwe look met de Skoda Octavia bumpergrills. Pasklare bumper grills inclusief DRL (Dag Rij Lampen) en een kabelset die in een handomdraai aangesloten zijn. Het werkt met plug-and-play systeem dus u sluit het zo aan. De extra DRL lampen geven uw grill een nieuw uiterlijk en dragen ook bij aan uw veiligheid. In de nacht, slecht weer en mist heeft u veel beter zicht en andere weggebruikers zien u ook veel beter. De bumpergrills zijn gemaakt van topkwaliteit materialen. Zijn je originele grills kapot en/of beschadigt, dan zijn deze Bumper DRL Grills niet alleen een preventieve vervanging tegen schade maar ook een optische opwaardering. Dit rooster houdt uw motorblok beschermd tegen kleine steentjes, insecten en opspattend puin. Montage: U kunt de bumpergrills eenvoudig op de auto installeren en er ook weer af halen. Bij de bumpergrills set zit een gebruiksaanwijzing. Belangrijk: Dit type is niet geschikt voor het RS model. o.a. geschikt voor SKODA OCTAVIA Combi (1Z5).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 170.05

Bekijken in de winkel »


Pasklare bumpergrills incl. drl skoda octavia ii 2004-2008 excl. rs skoda octavia combi (1z5) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.