Philips daylightguide 12825wledx1 universeel  winparts

Philips daylightguide 12825wledx1 universeel

De nieuwe generatie krachtige LUXEON® LED Daytime Running Lights verbetert uw veiligheid en stijl op de weg en vergroot zowel overdag als 's nachts uw zichtbaarheid. Eenvoudige installatie met het slimme One Click-systeem. Installeer de beugels in een uitsparing en klik de modules eenvoudig vast. De modules zitten stevig vast en zijn bestand tegen diefstal. Onze DayLight-verlichting blijft dag en nacht aan. Gedurende de dag maakt LED Daylight auto's zichtbaarder en eerder waarneembaar voor bestuurders van andere voertuigen of voor voetgangers. Dit zorgt voor een betere veiligheid op de weg. Het systeem dimt 's nachts automatisch. De robuuste, hoogwaardige aluminium behuizing voorkomt corrosie en is weerbestendig: water, zout, zand en stof maken geen schijn van kans. Dit zorgt voor een lange levensduur en geen onderhoudswerkzaamheden. De hoogwaardige aluminium behuizing en lens zijn bestand tegen water en steenslag. Het systeem vereist na montage geen onderhoud. De LightGuide-technologie geeft een opvallend licht. In tegenstelling tot de puntvorming in eerdere oplossingen, wordt het licht uniform over 2 stralen en over een bredere hoek verdeeld. De lichtstraal voldoet net als bij alle andere Philips-oplossingen aan alle vereiste normen. De Daytime Running Light-collectie van Philips is geschikt voor technologie van hybride en elektrische auto's. De goedgekeurde LightGuide-technologie zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het licht, zonder vlekken en met een zeer brede lichtbundel. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 199.00

Bekijken in de winkel »


Philips daylightguide 12825wledx1 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.