Pioneer deh-4800fd autoradio cd/aux/usb universeel  winparts

Pioneer deh-4800fd autoradio cd/aux/usb universeel

De Pioneer DEH-4800FD is één van de eerste modellen met een "HIGH POWER" versterker aan boord. Deze versterker levert maar liefst 4x 100 watt maximaal vermogen. De speakers in uw auto worden zo nog beter aangestuurd en zullen nog beter gaan klinken. Als u toch meer wilt dan de ingebouwde versterker dan kunt u door middel van de 2x RCA Pre-uitgang een externe eindversterker aansluiten om bijvoorbeeld de achterspeakers aan te sluiten of een subwoofer. Met de USB aansluiting op het front kunt u niet alleen een USB stick afspelen maar ook een compatible Apple of Android smartphone. Wanneer u een compatibele Android-smartphone aansluit via USB, heeft u toegang tot de inhoud van de SD-kaart en kunt u dankzij Android Media Access uw favoriete muziek afspelen. Met iPod/iPhone Direct Control kunt u uw Apple-toestel rechtstreeks aansluiten op de USB-ingang op de voorkant van de DEH-4800FD en genieten van uw favoriete muziek en superieur geluid. SD-ingang: Nee Bluetooth: Nee MP3 weergave: Ja uitgangsvermogen: 4x 100W FM/AM tuner: Ja Aux aansluiting: Voorzijde CD-speler: Ja DAB+: Nee USB: Ja Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 143.95

Bekijken in de winkel »


Pioneer deh-4800fd autoradio cd/aux/usb universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.