Pioneer deh-s400dab autoradio cd/dab/dab+/rds/usb/aux universeel  winparts

Pioneer deh-s400dab autoradio cd/dab/dab+/rds/usb/aux universeel

Auto-stereo met DAB/DAB+/RDS-tuner/USB en Aux-in. Verlichting in meerdere kleuren. Geschikt voor iPod/iPhone, Direct Control en Android. Gemaakt voor uw auto. Geniet van kristalhelder geluid uit de ingebouwde versterkers van de DEH-S400DAB die 4 x 50 W puur, beproefd MOSFET-vermogen leveren. En als U nog meer vermogen wilt, kunt u een subwoofer of een extra versterker voor de achterluidsprekers aansluiten op de 2 RCA pre-uitgangen.  Met het DEH-S400DAB stereosysteem voor de auto kunt u genieten van het comfort van digitale radio, dank zij de geïntegreerde DAB/DAB+ Digital Radio tuner, terwijl Auto DAB-Tuning ervoor zorgt dat er minder signaalonderbrekingen zijn. Er zijn nog meer mogelijkheden voor muziekweergave, u kunt uw favoriete CD's afspelen of gewoon uw iPod, iPhone of USB-stick op de USB-aansluiting of op Aux-in aan de voorzijde aansluiten. Met iPod & iPhone Direct Control en Android Media Access kunt u genieten van uw favoriete tracks in superieure geluidskwaliteit en ook nog de accu van uw toestel opladen. DAB+: Ja USB: Ja Aux aansluiting: Voorzijde CD-speler: Ja Bluetooth: Nee SD-ingang: Nee MP3 weergave: Ja uitgangsvermogen: 4x 50W FM/AM tuner: Ja Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 143.95

Bekijken in de winkel »


Pioneer deh-s400dab autoradio cd/dab/dab+/rds/usb/aux universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.