Pioneer deh-s5000bt autoradio cd/aux/usb/bluetooth universeel  winparts

Pioneer deh-s5000bt autoradio cd/aux/usb/bluetooth universeel

Betaalbare kwaliteit van Pioneer. Een must have voor iedere audioliefhebber. Compleet toestel met externe microfoon, dikke equalizer en een strakke look & feel.  De volgende generatie 1-DIN cd-tuner met Bluetooth, USB en Aux. Kan worden aangesloten op Apple iOS- en Android-apparaten. Soms is groter echt beter. De aantrekkelijke, 1-DIN vormgeving van de DEH-S5000BT biedt veel ruimte voor het grote matrix-scherm, evenals een grote volumeknop en een rij met 6 voorkeuzeknoppen, zodat u op elk moment kunt kiezen voor uw favoriete muziekzenders en nog meer. De DEH-S5000BT cd-tuner is volledig compatibel met Spotify, beide voor gebruikers van Free en Premium Spotify.  Sluit gewoon uw Apple iOS- of Android-smartphone aan en browse op een veilige manier door uw favoriete afspeellijsten, albums, tracks en artiesten met behulp van de bedieningsknoppen van de DEH-X5900BT. Bluetooth-aansluiting zorgt voor veilig en handig handsfree bellen, maar u kunt er vanaf uw smartphone ook draadloos mee streamen. Dankzij Pioneer's unieke technologie voor geavanceerd ophalen van muziek, is de geluidskwaliteit bijna zo goed als de oorspronkelijke geluidsopname. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijkertijd aansluiten. Vergis u niet, de DEH-S5000BT is absoluut een hoogwaardig audiosysteem voor in de auto. Het leest FLAC-bestanden en is uitgerust met een 13-band grafische equaliser en een ingebouwde MOSFET-versterker van 4 x 50 Watt. Dankzij de functie voor Time Alignment, kunt u genieten van de beste geluidskwaliteit, ongeacht het voertuig waarin het systeem is ingebouwd. FM/AM tuner: Ja uitgangsvermogen: 4x 50W MP3 weergave: Ja SD-ingang: Nee Bluetooth: Ja CD-speler: Ja Aux aansluiting: Voorzijde USB: Ja DAB+: Nee Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 143.95

Bekijken in de winkel »


Pioneer deh-s5000bt autoradio cd/aux/usb/bluetooth universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.