Pioneer mono versteker gm-d9601 universeel  winparts

Pioneer mono versteker gm-d9601 universeel

Mono verstekerRMS vermogen: 1x500 watt op 4 ohmRMS vermogen: 1x800 watt op 2 ohmRMS vermogen: 1x1200 watt op 1 ohmMaximale vermogen: 2400 wattBass boostInclusief bas regelaar Pioneer brengt nieuwe Class-D-versterkers voor de auto uit, die een hoog vermogen met een hoge efficiëntie combineren. Bovendien produceren de drie modellen het uiterst preciese geluid waar Pioneer bekend staat. De getrouwe geluidsreproductie en het opvallende, robuuste design van het ultracompacte chassis vullen elkaar perfect aan. Een greep uit de technische kenmerken: Class-D-schakeling, 1-ohmstabiliteit, blokaansluitingen om meerdere subwoofers aan te sluiten en variabele low-pass- en high-passfilters. Net als een Bass Boost-afstandsbediening voor de mono-versterkers, die extra gemak en een snelle bediening garandeert. Team Pioneer heeft met Class-D-versterkers al meerdere nationale en Europese titels in de wacht gesleept tijdens Europa's meest vermaarde sound-offwedstrijden: een bewijs dat digitale versterkers net zo goed klinken als analoge. De versterkers zorgen met hun capaciteit van 1 ohm voor een maximale compatibiliteit en vermogensoutput. Daarnaast beschikken ze over zowel low-pass- als high-passfilters, zodat je aangesloten full-rangeluidsprekers of subwoofers precies kunt afregelen. Met de Bass Boost-afstandsbediening bij de GM-D9601 versterk je de bastonen bovendien vanuit de bestuurderszetel. Het circuit is uitgerust met een Protection Control System, dat de interne temperatuur aanvoelt en het ingangsvermogen automatisch aanpast. Het resultaat: een hogere betrouwbaarheid. Dankzij de hogere efficiëntie konden de nieuwe Pioneer-versterkers nog maar eens worden verkleind, zodat ze voortaan nog compacter en eenvoudiger te installeren zijn. Dankzij de blokaansluitingen kunnen stroom- en luidsprekerkabels bovendien veilig aangesloten worden op de versterker. De versterkers uit de GM-D Series van Pioneer hebben een verfijnd ontwerp, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Ze zijn uitgerust met een groot koellichaam in gegoten aluminium, afgewerkt met een nieuw prismapatroon. Zo wordt de warmte optimaal verdeeld. Het Pioneer-logo, de rode Champion Series-slogan en de zilveren end-caps - die perfect bij het nieuwste subwoofergamma van Pioneer passen - maken de look compleet. Aantal kanalen: 1 Maximale vermogen: 2400 watt RMS vermogen: 800 watt op 2 ohm RMS vermogen: 1200 watt op 1 ohm RMS vermogen: 500 watt op 4 ohm Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 279.00

Bekijken in de winkel »


Pioneer mono versteker gm-d9601 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.