Pioneer mvh-x580bt autoradio bluetooth/usb/aux universeel  winparts

Pioneer mvh-x580bt autoradio bluetooth/usb/aux universeel

Hoogwaardige specificaties zijn veel betaalbaarder geworden.De krachtige, volledig nieuwe MVH-X580BT combineert hoogwaardige audio met uitgebreide Bluetooth-mogelijkheden en heeft een aantrekkelijke, gladde vormgeving. De MVH-X580BT is volledige compatibel met Spotify.  Installeer gewoon de Spotify-app op uw Apple iOS- of Android-smartphone en sluit deze aan op de MVH-X580BT.  Daarna kunt u op een veilige manier browsen door uw favoriete afspeellijsten, albums, tracks en artiesten met behulp van de bedieningsknoppen van de MVH-X580BT. Via Bluetooth kunt u handsfree bellen met breedband-spraaktechnologie, zodat de kwaliteit van het geluid tijdens uw gesprekken veel beter is. Vanaf uw Apple iOS- of Android-smartphone kunt u bovendien draadloos muziek streamen. Beter nog: met de MVH-X580BT kunt u twee Bluetooth-telefoons tegelijkertijd aansluiten! Het beste is nog dat de MVH-X580BT een knap staaltje geluidsapparatuur is. Het leest FLAC-bestanden en is uitgerust met een nieuwe 13-band grafische equaliser en een ingebouwde MOSFET-versterker van 4 x 50 Watt. Dankzij de Time Alignment-functie geniet u van de allerbeste geluidskwaliteit, ongeacht het voertuig waarin het systeem is ingebouwd. Als laatste, maar zeker niet de minste transformeert de unieke MIXTRAX-functie uw muziekbibliotheek tot een door een DJ bewerkte luisterervaring met enkele waanzinnige DJ-mixen en lichteffecten. DAB+: Nee USB: Ja CD-speler: Nee Aux aansluiting: Voorzijde Bluetooth: Ja SD-ingang: Nee MP3 weergave: Ja FM/AM tuner: Ja uitgangsvermogen: 4x 50W Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 133.18

Bekijken in de winkel »


Pioneer mvh-x580bt autoradio bluetooth/usb/aux universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.