Pipe tube universeel  winparts

Pipe tube universeel

2.0m Pipe Tube (NIEUWE universele bevestiging) De Pipe Tube is een combinatie van stabiliteit, design en veiligheid en staat borg voor een efficiënt en veilig vervoer van b.v. koperen buizen, leidingen en andere lange materialen. Dankzij een innovatief ontwerp en hoogwaardige materialen heeft de Pipe Tube een aantal strenge tests doorstaan. - Gemaakt van gepoedercoat aluminium - De neuskegel is een combinatie van een stalen schot voor stabiliteit en een neuskegel van kunststof voor de verbetering van de aërodynamische efficiëntie. - Aan beide zijden afsluitbaar - Dankzij zijn ontwerp kunnen koperen leidingen e.d. tot 50 x 15 mm vervoerd worden Type achterdeur: ALLE Wielbasis: ALLE Dakhoogte: ALLE Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 259.18

Bekijken in de winkel »


Pipe tube universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.