Poetsmachine excentrisch 230v 600w universeel  winparts

Poetsmachine excentrisch 230v 600w universeel

Krachtige polijstmachine geschikt voor het veilig poetsen en polijsten van gelakt autoplaatwerk. In tegenstelling tot een gewone poetsmachine word bij een excentrische machine de natuurlijke poetsbeweging, zoals met de hand, perfect nagebootst. Dankzij de variërende steunschijf beweging, blijven er weinig tot geen poetsstrepen achter op de lak. Ook wordt voorkomen dat er oververhitting ontstaat tijdens het poetsen waardoor de lak kan beschadigen. U hoeft met deze machine geen professional te zijn om uw auto machinaal te poetsen! Het wisselen van de poetspad is snel en makkelijk door het klittenband systeem Voor een streepvrije poetsbeurtRegelbaar toerental 1500-6800 per minuutVermogen 600WKabellengte 3 meterSofttouch (rubbercoated) behuizingInclusief handvatInclusief poetspadMakkelijk wisselen van poetspad door het klittenband systeemDual action Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 139.00

Bekijken in de winkel »


Poetsmachine excentrisch 230v 600w universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.