Pro-user amber i fietsendrager universeel  winparts

Pro-user amber i fietsendrager universeel

De Pro-User Amber I De Pro User Amber I is een fietsendrager die geschikt is voor het vervoeren van 1 fiets. Het maximale draag gewicht van de Amber I is 30 kg. Hierdoor is deze fietsendrager geschikt voor elektrische fietsen. Naast elektrische fietsen is deze fiets uiteraard ook geschikt voor stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Door zijn lage eigen gewicht van 9.5 kg geeft de Amber I een minimale belasting op de kogeldruk. Hierdoor is deze fietsendrager ook erg geschikt voor wat kleinere auto's. Wilt u liever 2 of meer fietsen vervoeren? Neem dan een kijkje bij de andere Pro User Amber uitvoeringen. Deze zijn te verkrijgen in uitvoeringen die tot maximaal 4 fietsen kunnen dragen (Pro User Amber IV 91733). Zowel 7 en 13 polige aansluiting.  De Amber I is uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting en is een van de weinigen in zijn soort die over twee stekker aansluitingen beschikt. Door deze functie is de drager geschikt voor nagenoeg alle trekhaken. Gemakkelijk te monteren!   De Pro User Amber I is eenvoudig en snel te monteren op de trekhaak. Door middel van een hefboom is de fietsendrager binnen no-time bevestigd. Waarom de Pro User Amber I? Snelkoppeling op kogelEigen gewicht 9.5 kgDraagvermogen 30 kgGeschikt voor elektrische fietsenAfsluitbaar met hangslotFlexibele Frame bevestigingBrede stabiele kunststof wielgotenRDW en EG goedgekeurd7/13 polige stekkerMist en achteruitrijlicht Materiaal: Staal Bevestiging fiets: Frame Achteruitrijlicht: Ja Garantie: 1 jaar Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Inklapbaar: Nee Afmetingen (ingeklapt): n.v.t. Montage: Trekhaak Afmetingen: Aantal fietsen: 1 Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Max gewicht: 30 kg Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Max breedte fietsband: 6 cm Afstand tussen fietsen: n.v.t. Montage op trekhaak: Hefboom Kantelbaar: Nee Gewicht drager: 9.5 kg Kantelfunctie: n.v.t. Geschikt voor framematen: n.v.t. Mistlicht: Ja, mistachterlicht Afsluitbaar: Nee Opbergtas: Nee Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 119.95

Bekijken in de winkel »


Pro-user amber i fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.