Pro-user amber ii fietsendrager universeel  winparts

Pro-user amber ii fietsendrager universeel

De Pro-user Amber II De Pro-user Amber II is een fietsendrager die geschikt is voor het transport van 2 fietsen. Het maximale draaggewicht van deze drager is 50 kg. Deze drager is geschikt voor zowel elektrische fietsen als stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Wilt u liever 3 of meer fietsen vervoeren? Neem dan een kijkje bij de andere Pro-user Amber uitvoeringen. Deze zijn te verkrijgen in uitvoeringen die tot maximaal 4 fietsen kunnen dragen (Pro-user Amber IV 91733). Zowel 7 en 13 polige aansluiting!  De Amber II is uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting en is een van de weinigen in zijn soort die over twee stekker aansluitingen beschikt. Door deze functie is de drager geschikt voor nagenoeg alle trekhaken. Naast een achterlicht, beschikt deze fietsendrager ook over een achteruitrijlicht en mistlicht.  Kantelbaar! Wanneer de fietsen op de Amber II zijn gemonteerd, blijft het mogelijk om de kofferbak te open en sluiten. Deze fietsendrager kan namelijk door middel van de handbediening worden gekanteld. Gemakkelijk te monteren! De Pro-user Amber II past vrijwel op elke trekhaak. De drager draait u met de snelkoppeling eenvoudig en snel vast op de trekhaak. De fietsen staan in brede, stabiele kunststof wielgoten en worden geklemd aan het frame. Waarom de Pro-user Amber II? Snelle montage Brede wielgoten KantelbaarFlexibele frameklemmen7/13 polige (jeager) stekkerRDW en EG goedgekeurdInclusief mistlicht en achteruitrijlicht Materiaal: Staal Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Bevestiging fiets: Frame Achteruitrijlicht: Ja Garantie: 1 jaar Afmetingen (ingeklapt): n.v.t. Inklapbaar: Nee Montage: Trekhaak Aantal fietsen: 2 Afmetingen: Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Max gewicht: 50 kg Kleur: Zwart Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Max breedte fietsband: 6 cm Montage op trekhaak: Hefboom Afstand tussen fietsen: 18 cm Afsluitbaar: Nee Opbergtas: n.v.t. Mistlicht: Ja, mistachterlicht Geschikt voor framematen: n.v.t. Kantelfunctie: Handbediening Kantelbaar: Ja Kantelbaar: Ja Gewicht drager: 15 Kg Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 199.00

Bekijken in de winkel »


Pro-user amber ii fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.