Pro-user diamant fietsendrager 91739 universeel  winparts

Pro-user diamant fietsendrager 91739 universeel

De Pro User Diamant De Pro User Diamant is voor de vierde keer als beste koop beoordeeld door de Consumentenbond. Beste koop in de jaren 2012, 2014, 2015 en 2016! Een vergelijkbare (goedkopere) versie van de Pro User Diamant is de Bosal Tourer fietsendrager. De Pro User Diamant is een stevige fietsendrager van staal en aluminium, hierdoor heeft de drager een maximaal draaggewicht van 60 kg en dus uitermate geschikt voor elektrische fietsen. Uiteraard is deze drager ook geschikt voor de stadsfiets, kinderfiets, racefiets en mountainbike. Door de gebruikte frame klemmen blijven alle fietsen zeer stevig op de drager staan en heeft u geen belasting op het crankstel van uw fiets. De klemmen zijn afsluitbaar met slot en zorgen samen met de brede wielgoten voor een stabiele rit waarbij rijgedrag vrijwel niet wordt beïnvloed. Zowel 7 en 13-polige aansluiting! De Pro User diamant is uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting en is een van de weinigen in zijn soort die over twee stekker aansluitingen beschikt. Door deze functie is de Pro User Diamant geschikt voor nagenoeg alle trekhaken. Volledig inklapbaar! De Pro User Diamant beschikt over een handig inklapsysteem. Hierdoor is de drager gemakkelijk te tillen en op te bergen. Ook kan de drager zo gemakkelijk in de kofferbak worden geplaatst. Bij de Diamant wordt een GRATIS opberghoes geleverd zodat u de drager schoon en veilig kan opbergen. Gemakkelijk te monteren! De Pro User Diamant is eenvoudig te monteren op de trekhaak door de snel sluiting met hefboom. Met een optionele oprijgoot kunt u de fietsen gemakkelijk op de fietsendrager rijden. Hierdoor hoeft u niet zwaar te tillen. Door de kantelfunctie van deze fietsendrager blijft de kofferbak toegankelijk, ook wanneer de fietsen al op de drager zijn gemonteerd. Waarom de Pro User Diamant? Beste koop consumentenbond 2 jaar garantie Afneembare frameklemmen Europeesche type goedkeur verleend door RDW Stabiel ook met e-bikes Kantelbaar en opklapbaar Gratis opberghoes en spanbanden Multifunctionele stekker (7/13-polig) Anti-diefstal beveiliging / Afsluitbaar met slot Inclusief mistachterlicht en achteruitrijlicht Afgemonteerd en direct te gebruiken Bevestiging fiets: Frame Achteruitrijlicht: Ja Garantie: 1 jaar Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Materiaal: Aluminium, Staal Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Aantal fietsen: 2 Afmetingen: 50 x 58 x 70 cm Max gewicht: 60 kg Afmetingen (ingeklapt): 20 x 22 x 67 cm Inklapbaar: Ja Montage op trekhaak: Hefboom Afstand tussen fietsen: 21 cm Extra: afneembare frame klemmen Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Max breedte fietsband: 5 cm Kantelfunctie: Handbediening Geschikt voor framematen: 0 - 80 mm Kantelbaar: Ja Mistlicht: Ja, mistachterlicht Gewicht (kg): 18 Kg Opbergtas: Ja Afsluitbaar: ja met slot Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 299.00

Bekijken in de winkel »


Pro-user diamant fietsendrager 91739 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.