Pro-user diamant sg2 plus fietsendrager universeel  winparts

Pro-user diamant sg2 plus fietsendrager universeel

De Pro-User Diamant SG2 Plus  De Pro-user Diamant SG2 plus is vergelijkbaar met de standaard SG2. Het grote verschil tussen deze twee dragers is dat de SG2 plus speciaal ontwikkeld is voor bestelbussen en MPV's met een grote achterklep. Deze drager is geschikt voor het dragen van 2 fietsen. Door het maximale draagvermogen van 60 kg van deze drager is deze zeer geschikt voor elektrische fietsen. Naast elektrische fietsen is deze drager uiteraard ook geschikt voor stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Zowel 7 en 13-polige aansluiting! De Pro User diamant SG2 Plus is uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting. Door deze functie is deze drager geschikt voor nagenoeg alle trekhaken. Deze drager beschikt naast een achterlicht ook over een achteruitrijlicht en mistlicht.  Inklapbaar en kantelbaar!  De Diamant SG2 plus is volledig inklapbaar en kantelbaar. Wanneer u de drager niet gebruikt kunt u deze gemakkelijk in klappen tot een klein pakket. Hierdoor is hij makkelijk op te slaan en handig om te vervoeren in de kofferbak. Ook is deze drager kantelbaar. Door een verlengstuk wordt er meer ruimte gecreëerd tussen de fietsendrager en de achterbak. Door middel van een handig voetpedaal onder aan de fietsendrager kunt u de drager snel en eenvoudig kantelen. Zo blijft ten alle tijden de kofferbak beschikbaar. Gemakkelijk te monteren! Deze fietsendrager is eenvoudig te monteren op de trekhaak door middel van een hefboom. Haal de hefboom over en de fietsendrager zit stevig op de trekhaak. Door stevige en afsluitbare frameklemmen staan de fietsen zeer stabiel en beïnvloed dit transport het rijgedrag nauwelijks. Door de klemmen is er géén belasting of kans op schade aan het crankstel van uw fietsen Waarom de Pro-user Diamant SG2 plus?  Makkelijk op te bergenGeschikt voor Elektrische fietsenExtra ruim modelDraagvermogen 60 kgKantelbaarAfsluitbaar op de trekhaakInclusief mist en achteruitrijdverlichtingEuropese type goedkeur verleend door de RDW Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Max breedte fietsband: 5,5 cm Afstand tussen fietsen: 21 cm Montage op trekhaak: Hefboom Opbergtas: Ja Afsluitbaar: ja met slot Afsluitbaar: Afsluitbaar en verwijderbare framehouders Mistlicht: Ja, mistachterlicht Kantelbaar: Ja Geschikt voor framematen: 22 - 75 mm Kantelfunctie: Voetbediening Max gewicht: 60 kg Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Afmetingen: 67 x 54 x 115 cm Aantal fietsen: 2 Inklapbaar: Ja Afmetingen (ingeklapt): 69 x 53 x 22 cm Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Achteruitrijlicht: Ja Bevestiging fiets: Frame Garantie: 2 jaar Eigen gewicht (kg): 17 Kg Materiaal: Aluminium, Staal Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 379.00

Bekijken in de winkel »


Pro-user diamant sg2 plus fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.