Pro-user jade fietsendrager universeel  winparts

Pro-user jade fietsendrager universeel

De Pro-User Jade  De Pro-user Jade is een veilige en betrouwbare fietsendrager die 2 fietsen kan vervoeren. Deze fietsendrager heeft een maximaal draagvermogen van 60 kg en is dus geschikt voor het vervoer van elektrische fietsen. Daarnaast is deze drager uiteraard ook geschikt voor het transporteren van stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. De Pro-user Jade is geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, alle fietsen en alle bandmaten. De fietsen staan in brede, stabiele kunststof wielgoten en de fiets wordt bevestigd aan het frame. Daarnaast is deze drager afsluitbaar met een slot, zodat de drager en fietsen veilig zijn. Zowel 7 en 13-polige aansluiting! De Pro-user Jade is uitgerust met een gecombineerde 7 en 13-polige stekker aansluiting en is een van de weinigen in zijn soort die over twee stekker aansluitingen beschikt. Naast een achterlicht, beschikt deze fietsendrager ook over een achteruitrijlicht en mistlicht. Belangrijk om te weten is dat het mistachterlicht en de achteruitrijverlichting alleen werkt via de 13-polige aansluiting. Kantelbaar! De Pro-user Jade is een gebruiksvriendelijke fietsendrager die kantelbaar is door middel van handbediening. Met deze kantelfunctie blijft de kofferbak altijd bereikbaar, ook wanneer de fietsen al op de drager zijn gemonteerd. Gemakkelijk te monteren! De Jade is gemakkelijk te monteren op de fietsendrager door middel van de gepatenteerde snelkoppeling. Door het eigen gewicht van 17 kg is de drager gemakkelijk op de trekhaak te tillen. Om het u makkelijk te maken kunt u een optionele oprijgoot* voor de Pro-user Jade bestellen. Met deze oprijgoot kunt u de fietsen gemakkelijk op de drager rijden en hoeft u de fietsen niet te tillen. * Mee bestel tip: Pro-user Jade oprijgoot (artikel: 0539396) Waarom de Pro-user Jade? Geschikt voor elektrische fietsenDraagvermogen 60 kgKantelbaarBrede en stabiele wielgotenAfsluitbaar met slotRDW en EG goedgekeurd7/13 polige stekkerMistachterlicht en achteruitrijlicht Materiaal: Aluminium Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Achteruitrijlicht: Ja Garantie: 1 jaar Bevestiging fiets: Frame Max gewicht: 45 kg Aantal fietsen: 2 Afmetingen: Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Inklapbaar: Afmetingen (ingeklapt): Montage: Trekhaak Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Max breedte fietsband: Montage op trekhaak: Afstand tussen fietsen: Kantelbaar: Ja Gewicht drager: 17kg Geschikt voor framematen: 0 - 80 mm Kantelfunctie: Handbediening Afsluitbaar: ja met slot Opbergtas: Nee Mistlicht: Ja, mistachterlicht Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 245.00

Bekijken in de winkel »


Pro-user jade fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.