Pro-user saffier iv fietsendrager universeel  winparts

Pro-user saffier iv fietsendrager universeel

De Pro-user Saffier IV De Pro-user Saffier IV is momenteel de voordeligste Pro-user fietsendrager die geschikt is voor het transporteren van 4 fietsen. Deze drager heeft een draagvermogen van 60 kg en is geschikt voor stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Deze drager is niet geschikt voor elektrische fietsen vanwege het hogere gewicht van deze fietsen. Dankzij de stevige en verstelbare wielsteunen blijven de fietsen altijd veilig op hun plek staan. Ook zijn de wielhouders uitschuifbaar zodat deze drager geschikt is voor verschillende bandenmaten. Zowel 7 en 13-polige aansluiting! De Pro-user Saffier IV is uitgerust met een gecombineerde 7 en 13-polige stekker aansluiting. Naast een achterlicht, beschikt deze fietsendrager ook over een achteruitrijlicht en mistlicht. Belangrijk om te weten is dat het mistachterlicht en de achteruitrijverlichting alleen werkt via de 13-polige aansluiting. Inklapbaar en kantelbaar! De Saffier IV beschikt over een handig inklapsysteem. Door dit inklapsysteem is deze drager eenvoudig te dragen en op te bergen. Daarnaast beschikt deze fietsendrager ook over een kantelsysteem. Door middel van handbediening kunt u de drager kantelen wanneer deze achter op de trekhaak is bevestigd. Dankzij deze functie blijft uw kofferbak ten alle tijden bereikbaar. Dit geldt ook wanneer de fietsen al op de drager zijn bevestigd. Gemakkelijk te monteren! Dankzij de handige snelkoppeling in de vorm van een hefboom kunt u de drager gemakkelijk op de trekhaak van de auto monteren. Zet de drager op de trekhaak, haal de hefboom over en uw fietsendrager is stevig gemonteerd! Voor het gemak kunt u ook de optionele oprijgoten van de Pro-user bestellen. Met deze oprijgoten kunt u de fietsen gemakkelijk op de drager rijden en hoeft u de fietsen niet te tillen. Waarom de Pro-user Saffier IV? Snelkoppeling montage4 fietsenDraagvermogen 60 kgBrede en uitschuifbare wielhoudersInklapbaarKantelbaar met de handRDW en EG goedgekeurd7/13 polige stekkerInclusief mistachterlicht en achteruitrijlicht Garantie: 2 jaar Achteruitrijlicht: Ja Bevestiging fiets: Frame Fietstype: Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Materiaal: Staal Afmetingen (ingeklapt): 123 x 19 x 83 cm Inklapbaar: Ja Montage: Trekhaak Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Aantal fietsen: 4 Afmetingen: 144 x 64 x 83 cm Max gewicht: 60 kg Max breedte fietsband: 5 cm Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Montage op trekhaak: Hefboom Afstand tussen fietsen: 18 cm Gewicht drager: 21 kg Kantelbaar: Ja Kantelfunctie: Handbediening Geschikt voor framematen: ALLE Mistlicht: Ja, mistachterlicht Afsluitbaar: Nee Opbergtas: Nee Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 229.00

Bekijken in de winkel »


Pro-user saffier iv fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.