Pro-user segway drager universeel  winparts

Pro-user segway drager universeel

De Pro-user Segway Drager De Pro-user Segway Drager is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van een personal transporter (PT) zoals een Segway. Deze drager is dus niet geschikt voor het vervoeren van fietsen. 13-polige aansluiting! De Segway Drager beschikt over een 13-polige aansluiting. Naast achterlichten beschikt deze drager ook over mistachterlichten en achteruitrijlichten. Kantelbaar! De Segway Drager is ook kantelbaar. Door een gasdrukveer kan deze drager gecontroleerd kantelen. Hierdoor blijft de kofferbak bereikbaar ook als de personal transporter op de drager is geplaatst. Gemakkelijk te monteren! U kunt de TP drager eenvoudig monteren dankzij het gemakkelijke snelbevestiging systeem. Zet de drager op de kop van de trekhaak, haal de hefboom over en de drager is stevig en veilig bevestigd op de trekhaak. Vervolgens kunt u de PT op de drager plaatsen en deze bevestigen door middel van gordels en spanbanden. Daarnaast zit er ook een diefstalbeveiliging op zodat u de drager veilig kunt achterlaten zonder dat deze wordt gestolen. Waarom de Pro-user Segway Drager? Veilig en betrouwbaarDraagvermogen 60 kgSnelle montageBevestiging PT met gordels en spanbandenLichtbalk verwijderbaar voor het eenvoudig op de drager rijden13-Polige stekkerKantelbaarMet diefstalbeveiligingEuropese typegoedkeur verleend door de RDW Max breedte fietsband: nvt Stekkeraansluiting: 13-polig Montage op trekhaak: Hefboom Afstand tussen fietsen: nvt Kantelfunctie: Handbediening Geschikt voor framematen: nvt Kantelbaar: Ja Kantelbaar: Ja Diefstalbeveiliging: Ja Mistlicht: Ja, mistachterlicht gewicht: 21 kg Opbergtas: Nee Afmetingen (ingeklapt): nvt Aantal voertuigen: 1 Max gewicht: 60 kg Oprijgoot: nvt Afmetingen: 104 x 81 x 72 cm Materiaal: Staal Garantie: 2 jaar Bevestiging fiets: nvt Achteruitrijlicht: Ja Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 419.20

Bekijken in de winkel »


Pro-user segway drager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.