Reflect spray invisib bright 200ml universeel  winparts

Reflect spray invisib bright 200ml universeel

Niet permanentLicht reflecterend in het donkerOntwikkeld voor textielUitwasbaarWater afstotend Albedo100 Invisible Bright is een licht - reflecterende spray voor gebruik op textiel. De spray is vrijwel onzichtbaar bij daglicht maar reflecterend in het donker. De reflecterende spray is perfect voor veilig wandelen , joggen of fietsen in de avond. Vergroot de zichtbaarheid en veiligheid van uw kinderen en uwzelf in het verkeer door uw kleding en ander textiel , zoals schoenen , een kinderwagen , rugzak etc. in te sprayen met Relfective Spray Invisible Bright. Invisible Bright werkt het best op textiel met structuur, zoals fleece, katoen en wol. Het effect op glanzende synthetische stoffen kan beperkt zijn. Wij adviseren om de spray niet op leer en suède te gebruiken . Hoe werkt het? Albedo100 Invisible Bright is een spray die in het donker reflecteert als er licht op wordt geschenen. De spray reflecteert het licht in de richting van de lichtbron. Dit betekent dat enkel de persoon achter lichtbron de reflectie kan zien. Test het effect door met een sterke zaklamp te schijnen (gehouden op ooghoogte ). Als alternatief kan een foto met flits worden genomen met de camera van een mobiele telefoon of bekijk het van een afstand vanuit een auto met de koplampen aan. Gebruikers advies: 1:Gebruik de spray altijd buiten of in goed geventileerde ruimtes. De reflecterende spray minstens 1 minuut goed schudden (nog minstens 20 seconden na een tikje aan de binnenzijde te hebben gehoord). Schudden tijdens gebruik herhalen. 2:Na het schudden direct vanaf 30 cm afstand sprayen, met vegende bewegingen. Houd de bus rechtop tijdens het sprayen. Spray slechts een dunne laag. Droogt bij kamertemperatuur in een paar minuten. 3:Na gebruik het spuitventiel reinigen door 1-2 seconden te sprayen met de spuitbus ondersteboven. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 27.00

Bekijken in de winkel »


Reflect spray invisib bright 200ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.