Remklauw audi a7 sportback (4ga, 4gf)  winparts

Remklauw audi a7 sportback (4ga, 4gf)

Let op de serviceinformatie Op grond van elektronische instellingen is de vervanging van dit artikel alleen mogelijk met een geschikt diagnose-instr ument. Voor fabrikant: TRW Remzadel uitvoering: Vuistzadel Remzadel uitvoering: Remklauw met aandrijving voor elektrische. Parkeerrem Uitvoering: Voor voertuigen met elektronische handrem Diameter (mm): 43 Materiaal: Gietijzer Remzadelkleur: Zwart Artikelnummer paar: BHT323E Ruilartikel: Let op technische data: o.a. geschikt voor AUDI A7 Sportback (4GA, 4GF).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 341.78

Bekijken in de winkel »


Remklauw audi a7 sportback (4ga, 4gf) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.