Rubber kofferbakmat audi a6 avant 2004- audi a6 avant (4f5, c6)  winparts

Rubber kofferbakmat audi a6 avant 2004- audi a6 avant (4f5, c6)

De rubberen kofferbakmat heeft een originele pasvorm, deze houdt de bagage- ruimte van uw auto schoon en fris. De mat is voorzien van een anti-slip tegen schuiven van lading en een opstaande rand zodat de bodembekleding goed beschermd blijft tegen vocht en vuil. Ideaal tijdens de herfst- en winterperiode om uw auto optimaal schoon te houden. Eenvoudig schoon te maken met water.. De mat is gemaakt van een hoogwaardige dealerkwaliteit rubber, zonder rubbergeur. Montage De kofferbakmat is voorzien van een originele pasvorm zodat deze stevig vastligt in de bagageruimte en niet gaat schuiven. Kenmerken ■ 100% passend ■ beschikt over 3-4 cm hoge opstaande rand ■ hoogwaardige kunststof-rubber mengsel (TPE) ■ kleur: zwart ■ anti-slip oppervlak ■ vormvast, pasvorm mat ■ zeer elastisch ■ geurarm ■ beschermt het voertuigtapijt tegen vuil, sneeuw en andere vloeistoffen ■ doorweken van het tapijt en dus de corrosie van de vloer van het voertuig wordt voorkomen ■ zand- en vloeistoffen kunnen worden uitgestort, gemakkelijk en comfortabel ■ eenvoudig schoon te maken met water ■ kan worden opgerold om ruimte te besparen als het niet nodig ■ kleur: Zwart Geschikt voor : AUDI A6 Avant (4F5, C6).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 63.28

Bekijken in de winkel »


Rubber kofferbakmat audi a6 avant 2004- audi a6 avant (4f5, c6) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.